De Morgenster
Vakantiehuis midden in het bos van Drenthe!

Last minute zomervakantie

Bent u op zoek naar een last-minute vakantiebestemming? Onze vakantiehuizen staan in het bos van Norg, in Drenthe. Via de beschikbaarheidskalender kunt u eenvoudig zien welke dagen nog beschikbaar zijn in vakantiehuis Norgeruil of deze Morgenster.

Uw vakantie begint in de bossen van Norg! Vakantie in het bos is de ultieme zomervakantie: beschut, maar ook ruimte voor zonaanbidders! Onze vakantiebungalows hebben volop privacy in een eigen grote tuin. Ook ideaal voor een vakantie met kleine kinderen: we hebben een speeltoestel in de tuin en diverse spellen in het huis! Zo wordt de vakantie leuk voor jong en oud! 


Zwemmen kan in het overdekte zwembad van Norg. Het Molenduinbad is een kleine 3 kilometer van onze huisjes vandaan! Ideaal! Liever zwemmen in de buitenlucht? Kies dan voor het Ronostrand bij Een/Roden! Een schitterende zandplas met een heerlijk strand! Slechts een kwartier met de auto van de vakantiehuizen. Tijdens uw zomervakantie kunt u ook volop genieten van het bos, een boswandeling of bijvoorbeeld een picknick op de zandvlakte. Zo wordt de vakantie pas écht genieten. Liever een mountainbike of e-bike huren? Ook dat kan tijdens de vakantie in Norg. Maak heerlijke tochten in de omgeving en geniet van bos en heide. 

Bent u nog niet overtuigd? Nog vragen over een last-minute vakantiehuis? Of wilt u weten wanneer u goedkoop een vakantiehuis kan reserveren? Bekijk dan de tarieven op onze website. Bekijk ook de foto's en vele faciliteiten en gemakken van ons vakantiehuis. 

En mocht u daarna nog steeds vragen hebben? Stel ze gerust! We staan u graag te woord!


E-mailen
Bellen
Map
Info